Om Autocentrum Odense

"Der er sket meget siden Svend Frederiksen åbnede dørene hos Autocentrum Odense for første gang i 1967. I dag er virksomheden i sin 3. generation med et ungt og dynamisk team af 9 ansatte. Fælles for alle gælder et stærkt drive og en dyb respekt for historien, der gjorde Autocentrum Odense, til hvad det er i dag."

Vi tror på, at kvalitet er tidløs, og derfor står vi stadig ved de værdier, der har drevet os i mere end et halvt århundrede. Nogle ville kalde det service som i gamle dage, men vi kalder det bare service.

Vores historie

Fra adressen på Dalumvej har Svend Frederiksen, og senere sønnerne Ole og Claus Frederiksen, arbejdet hårdt for at opbygge en forretningsånd, der lægger vægt på tillid, kvalitet og service. En ånd som Ole Frederiksen og sønnen Morten i dag fører videre til kunder i hele landet.

Det er ikke tilfældigt, at vi kan prale af at have en af branchens bedste bedømmelser på Trustpilot. At være i bilbranchen i så mange år har nemlig lært os, at det er de små detaljer, der tæller. Om det er vejledning i finansiering, hjælp til at finde den helt rigtige model eller den ekstra mil vi går for at sikre, at din bil er i topform, bestræber vi os altid på at møde dine behov og forventninger fra start til slut.

For os handler det om at bevare den høje standard, som har gjort os til, dem vi er i dag. Kom forbi til en kop kaffe og en snak om din nye bil. Som en af Danmarks første forhandlere af elbiler, har vi opbygget en dybdegående viden og ekspertise inden for både el- og plugin-hybridbiler.

Velkommen til Autocentrum Odense.

Kig forbi - vi giver gerne en kop kaffe

Du er altid velkommen til at komme forbi vores autoværksted til en uforpligtende snak.

Har du ikke mulighed for at komme forbi, hører vi også meget gerne fra dig. Ring på telefon 66 11 95 60

Kontakt os