Skoda Enyaq

80 iV Lodge
Skoda Enyaq iV Lodge
2021 El 48.000 km
DKK 299.900,-
Kontantpris

Skoda Enyaq

80 iV Lounge
Nyhed
Foto mangler
2021 El 80.000 km
DKK 269.900,-
Kontantpris

Skoda Enyaq

iV RS Coupé
Nyhed
Skoda Enyaq iV RS Coupé
2022 El 52.000 km
DKK 369.900,-
Kontantpris

Forhandler af Skoda i Odense

Med Skoda får du både sjov og fornuft i én pakke. For dig der vil have en bil, der kan lidt af det hele, har Skoda en stærk palette af modeller, der både er økonomisk overkommelige og spækket med den nyeste teknologi i branchen.

Hos Autocentrum Odense står vi klar til at hjælpe dig på vej med din næste Skoda med vejledning, der matcher netop dine behov og ønsker.

Fornuftig køreglæde

Skoda har altid været nogle af de bedste i klassen, når det kommer til plads og komfort i spandevis, og det kommer tydeligt til udtryk i deres seneste modeller. Skoda har med tiden også skruet op for deres grønne ambitioner, hvilket man ser i deres voksende udvalg af el- og hybridbiler, der især har fanget danskernes opmærksomhed. Det har været en hel naturlig del af Skodas udvikling, og det er en udvikling, vi bakker op om hos Autocentrum Odense.

Samtidig kan Skoda trække på de nyeste teknologier som medlem af Volkswagen Group. Det betyder, at du får en bil spækket med topmoderne funktioner. Og det hele kommer i en pakke, der ikke sprænger budgettet.

Køb Skoda hos Autocentrum Odense

Med Skoda får du både kvalitet, plads og god økonomi i én og samme bil. Skoda har gennem årene bevist, at de formår at kombinere pålidelighed og praktisk familietransport med køreglæde og moderne teknologi. Med en brugt Skoda får du derfor også helt vildt meget bil for pengene. Pladsen og komforten er i top, og du får masser af udstyr og moderne sikkerhedssystemer med i købet. Samtidig er der god økonomi i en brugt Skoda med lave serviceomkostninger og et lavt forbrug.

Hos Autocentrum Odense er der ingen overraskelser – aftalen er lige til at forstå uden små skrifttyper eller skjulte vilkår. Uanset om du ønsker at betale kontant, finansiere gennem os eller kigger på leasing, så gør vi en dyd ud af en klar og ærlig snak om, hvad der passer dig bedst.

Du kan også være sikker på, at hver bil er blevet tjekket og justeret af vores dygtige mekanikere, inden den forlader vores værksted. Det er bare god service!

Fremragende eftersalgsservice

Når du handler bil hos Autocentrum Odense, kan du regne med, at den er gennemgået fra A til Z. En driftssikker bil er nøglen til en problemfri dagligdag, og derfor går vi altid den ekstra mil for at få dig hurtigt bag rattet igen.

Alle biler bliver gennemgået og testkørt, inden de bliver sat til salg, så du kan være sikker på, at din nye bil er 100% klar til mange gode kilometer på landevejen. Det giver dig ro i maven og vished om, at du kan regne med din bil mange år frem.

Er du på udkig efter en ny Skoda? Så kig forbi Autocentrum Odense! Vi står klar til at guide dig gennem vores udvalg og hjælpe dig med at finde den Skoda, der passer perfekt til dine behov og budget.